Sesamfrøstekte skinkebiffer med couscous
En eksotisk rett som er inspirert fra forskjellige verdensdeler, sesamfrøstekt skinkebiff fra Japan med couscous fra Marokko.
Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
1 ts
salt0.5 ts
pepper4 ts
sesamfrø2 ss
olje til pensling1 stk
lime4 ss
chilisaus, søt3 dl
couscous3 stk
tomat1 stk
rødløk3 ss
hakket blad persille1 ts
hakket frisk mynte3 ss
olivenolje2 ss
sitronsaftSlik gjør du det:
Lag couscous etter anvisning på pakken og bland inn hakket tomat, løk, urter, olje og sitron. Krydre skinkebiffene og klapp på sesamfrø. Stek på god varme ca. 2 minutter på hver side. La de ettersteke på svak varme 1-2 minutter til de er gjennomstekt. Server biffene med søt chilisaus, lime og cous- coussalat.