Sesampanerte kyllinglår med avokadosalat

Sesampanerte kyllinglår med avokadosalat

Se hvor lekre kyllinglårene blir om du panerer dem selv! Avokadosalat er perfekt tilbehør.

Christopher Sjuve
90 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Pisk sammen egget. Bland sesamfrø, kavring, ost og krydder. Vend kyllinglårene først i egg, deretter i osteblandingen. Legg lårene i en smurt, ildfast form og stek dem midt i ovnen ved 200 °C i ca. 50 minutter til de er gjennomstekte. Bland sammen majones, ravigottesaus og crème fraîche og smak til med sitron, salt og pepper. Ha i tomater, avokado, hvitløk, chili og koriander. Server de stekte kyllinglårene med avokadosalat og eventuelt brød. Tips: Her kan du også bruke ferdiggrillede kyllinglår. Varm dem i ovnen ved 200 °C i noen minutter til de er gjennomvarme.

Kanskje disse også frister?