Skalldyrsalat med chili og mango
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
4 stk
kamskjell0.5 ss
olivenolje0.25 stk
slangeagurk, i skiver0.5 stk
mango0.5 stk
avokado2 stk
vårløk0.25 stk
rødløk2 stk
tomatMarinade
0.5 dl
presset lime saft1 fedd
hvitløk0.5 stk
finhakket chiliSlik gjør du det:
Salt og stek kamskjellene raskt i olje i en varm stekepanne. Avkjøl og skjær dem i små terninger. Rens reker (rå scampi stekes) og skjær i små terninger agurk, mango og avocado. Vårløk og rødløk i tynne strimler. Flå og del tomatene i to, ta ut innmaten og kjør tomatkjøttet i tynne strimler. Bland sammen alle ingrediensene til marinaden og vend skalldyr og grønnsaker inn i marinaden. Smak til med salt og pepper. La salaten stå og trekke smak ca 1 time før servering.