Smuldrekake med mango og eple
Her er Clotilde herlige mango- og eplesmuldrekake. Enklere blir det ikke...
Oppskrift av: Clotilde Dusoulier
60 minutter
KakeSlik gjør du det:
Kjør smør og sukker til det blir luftig i en kjøkkenmaskin.Ha i havre og de knuste mandlene. Kjør til massen blir til grove klumper. (Du kan gjøre alt dette med hendene også).Forvarm ovnen til 180 grader. Smør en bakeform.Skrell eplene og fjern kjernehuset. Skjær eplet i biter. Del mangoen i to. Skjær rutemønster i kjøttet og ta ut kjøttet med en spiseskje.Legg frukten i bakeformen. Ha over smuldredeigen. Bak i ovnen i 40 minutter. Fruken skal være myk og toppen av kaka skal være sprø og gyllen.La den kjøle av på rist noen minutter, men servér den varm. Servér gjerne med crème fraîche (eller is, kesam, krem etc).