Squash med mozzarella
Enkelt grilltilbehør
Christopher Sjuve
15 minutter
Forretter og småretterIngredienser
Slik gjør du det:
Vask squashen og del den i skiver på cirka 2 centimeter. Legg dem på et fat og strø litt havsalt og pepper over.
Kutt mozzarellaen i tynne skiver, på cirka 1 centimeter. Bruk en skarp kokkekniv. Legg dem på et serveringsfat og ha litt pepper over.
Ta en stekepanne og rist pinjekjernene på middels varme til de blir gylne og fine. Pass på at de ikke svir seg. Det hele tar maks 2 minutter.
Legg squashen på grillen i cirka to minutter. Bruk gjerne en stekepinsett for å snu dem slik at de blir grillet på begge sider.
Når squashen er ferdig grillet legger du dem under mozzarellaen og skviser litt sitronsaft over det hele. Dryss også litt olivenolje over og litt finhakket (fersk) timian.