Sunnere lasagne
Christopher Sjuve
60 minutter
Form og paiIngredienser
2 porsjoner
6 stk
lasagneplaterKjøttsaus:
1 stk
storløk hakket1 ss
meierismør2 stk
gulrøtteri biter1 stk
paprikai terninger1 bokser
tomater, ca 400 g1 ts
oregano1 ts
sukker100 g
cottage cheeseSlik gjør du det:
Fres løk i en gryte med smør. Tilsett gulrøtter og paprika. Ha i tomater og krydder og la sausen koke i 5 min. Tilsett pølsene og varm dem i sausen. Legg lasagneplater, kjøttsaus og cottage cheese lagvis. Start med kjøttsaus og avslutt med revet ost. Dette kan gjøres i en ildfast form eller som små selvstendige "tårn". Legg da platene på et smurt stekebrett eller bakepapir. Stek lasagnen ved 200 grader i ca 30 minutter. Server med en enkel salat og eventuelt ferskt brød. Kjøttpølser kan f.eks erstattes med en boks kokt skinke.