Tomatisert fiskegryte
Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
1 stk
rød løk i tynne båter0.5 stk
purre i biter1 stk
gulrot i strimler1 bokser
hermetisk tomat, grovhakket0.5 stk
rød chili, finhakket1 fedd
hvitløk, finhakket2 ss
rømme1 dl
fløteTilbehør:
Slik gjør du det:
Surr grønnsakene lett i en gryte med solsikkeolje. Tilsett tomater, hvitløk og chili. Kok opp og smak til med salt og sitronpepper. Skjær fisken i biter og legg den i gryten. Kok forsiktig under lokk i ca 15 minutt med varme. Rør sammen fløte og rømme og server ved siden av gryte, eller bland den forsiktig inn rett før servering. Serveres med salat og ris eller poteter. Oppskriften er hentet fra godfisk.no (Eksportutvalget for fisk)