Torsk i pita
Christopher Sjuve
45 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
0.75 dl
maisenna0.75 dl
hvetemel0.5 ts
salt0.25 ts
kanel0.25 ts
pepper1 dl
yoghurt naturell1 ts
sennep2 dråpe
tabasco0.5 stk
agurk i skiver4 stk
pitabrød2 stk
tomat i skiverDressing
100 g
hermetiske erter1 fedd
hvitløk2 ss
sitronsaft0.25 ts
kanel3 ss
sesamfrø1 ss
yoghurt naturellSlik gjør du det:
Ha alle ingrediensene til dressingen i en foodprosessor og kjør til den er glatt. Rør sammen yoghurt, sennep og smak til med tabasco. Vend agurkskivene inn i blandingen. Bland sammen maisennamel, hvetemel, salt, pepper og kanel. Vend fiskefiletene i melblandingen. Stek fisken i smør eller olje ved god varme. Varm pitabrødene i stekeovn. Fyll pitabrødet med dressing, tomatskiver, fisk, agurkblanding og litt alfa-alfa spirer. Tips: Bruk den dressingen du har i kjøleskapet.