Bringebæryoghurtis
Du vet du har en hit når hele porsjonen forsvinner på tre minutter!
Christopher Sjuve
20 minutter
DessertIngredienser
6 porsjoner
Slik gjør du det:
Kok opp sukker og vann i en kasserolle og la det koke i 15 minutter til det blir en litt tykk sirup. La det avkjøles, men ikke så lenge at sirupen blir helt stiv. Skulle den bli det, varmer du opp blandingen igjen til den blir flytende.
Ha i bringebærene og mos dem sammen. Det kan godt være igjen noen hele bringebærbiter. Du kan bruke både friske og frosne bær til dette. Frosne bær må tines først.
Rør inn yoghurten og sett det hele i kjøleskapet til det blir helt kaldt.
Det enkleste når du lager is, er å ha en ismaskin, så har du det, heller du blandingen i maskinen og lar den gå til isen er ferdig. Frys.
Uten ismaskin, heller du blandingen over i en isboks og legger den i fryseren. Så tar du den opp og rører i blandingen med en stavmikser hver halvtime helt til blandingen er så fryst at du ikke greier å blande mer.