Grillede/stekte kamskjell

Grillede/stekte kamskjell

Oppskrift av: Sonja Lee

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Tilberedelsestid: ca. 20 minutter Skjær et snitt i langsiden av purreløken. Vaskes godt, slik at all jord og sand skylles vekk. Varm opp kyllingkraften. Når kyllingkraften koker, legges purreløkene hele nedi kasserollen. Er kasserollen for liten til at purreløken får plass, kan disse deles i to. La purreløken småkoke under lokk i 10-15 minutter. For å sjekke at purreløken er ferdigkokt, kan den stikkes med kniv. Varm opp grillen/stekepannen mens purreløken koker. Stek kamskjellene - de skal brunes jevnt på begge sider. Ta opp purreløken fra kyllingkraften, og dander denne på tallerkenen. Legg deretter 5 kamskjell på hver tallerken. Topp det hele med parmesanskiver, og et par skjeer med balsamicovinaigrette. Retten er klar til servering!

Kanskje disse også frister?