Grillet kamskjell og ovnsbakt sjøtungerullade fylt med basilikumpesto

Grillet kamskjell og ovnsbakt sjøtungerullade fylt med basilikumpesto

Oppskrift av: Marius Mattson

Slik gjør du det:

Kamskjellene deles i 3 skiver hver, stekes i grillpanne 20 sekunder på hver side og krydres med salt og pepper. Sjøtungefileten pensles med basilikumpesto, rulles sammen og festes med en tannpirker. Bak i ovn på 180 ºC i 8 minutter. La hvile i 10 minutter, og del i 4 skiver. Fennikel kokes mør i fiskekraft og tilsettes fløte, smør, salt og pepper. Kjør dette sammen og kjør det opp til skum like før servering. Gulrot og sukkererter kuttes i tynne strimler (julienne) og varmes i smørvann like før servering. Sjøtunge og kamskjell legges i taksteinsmønster, med grønnsaker julienne ved siden av. Garnèr med lodderogn og vanilje/fennikel-skum. Fremgangsmåte for basilikumpesto finner du her

Kanskje disse også frister?