Kalkunspyd med lompe
Oppskrift av: Art of Taste
1440 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
400 g
kalkunfilet16 stk
reker1 bokser
ananas biter8 stk
LompeMarinade
0.5 ts
chilipulver0.25 ts
kanel, malt0.25 ts
allehånde1 ts
karri1 ts
ingefær, malt2 ss
sitronsaft1 dl
oljeSlik gjør du det:
Bland alle ingrediensene i marinaden. Oljen skal være peanøtt- eller soyaolje. Hell over i en pose og tilsett rekene og kalkunbitene. La det marineres i 1 døgn i kjøleskapet eller 2 timer i romtemperatur. Tre kjøtt, reker og ananas på grillspyd, stek de i panne ca 6-7 minutter. Legg 2 lomper på tallerkenen og smør inn med pesto. Legg på et spyd og ha på litt rømmesalsa. Rull sammen og trekk ut spydet.