Kyllingleversalat med cognac
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
6 porsjoner
3 ss
cognac12 skiver
bacon, delt i to24 stk
store basilikum bladerDressing:
4 ss
solbærsirup2 ss
balsamicoeddik1 ss
dijonsennepSlik gjør du det:
Del store biter av lever i to og legg dem i en skål. Hell på konjakk og dryss over litt salt og pepper. Sett kaldt i 1/2 time. Rull en og en bit lever inn i 1/2 baconskive sammen med basilikum. Fest med tannpirker. Stek i litt smør til baconet er sprøtt og leveren rosa inni. La dem renne av seg på litt papir. Plukk ut tannpirkerne. Stek soppen i litt olje og krydre med salt og pepper. Rist dressingen sammen i et glass med lokk. Vend salaten i dressingen. Anrett kyllingleveren på salaten sammen med soppen. Dryss gresskar- eller pinjekjernene over.