Devilled kidneys - djevelnyrer
Christopher Sjuve
30 minutter
Forretter og småretterIngredienser
2 porsjoner
1 ss
smør1 ts
worchestershiresaus2 ts
tomatpuré2 ts
sitronjuice1 ts
sennep1 klype
kajennepepperTil servering
2 skiver
ristet loffSlik gjør du det:
Varm opp stekepannen, tilsett smør og nyrer og stek i 2-3 minutter til nyrene er gyllenbrune over hele. Bland Worcestershiresaus, tomatpuré, sitronjuice, sennep og kajennepepper i en bolle og visp sammen godt. Hell dressingen over nyrene i stekepannen og rør godt sammen. Stek videre i et minutt eller to, til nyrene er fullstendig gjennomkokte. Smak til med salt og pepper. Legg nyrene med dressingen på to skiver toast og dryss over bladpersille. Serveres umiddelbart. Oppskriften er hentet fra www.bbc.co.uk/food