Kyllingsalat med avokado

Kyllingsalat med avokado

Kyllingsalaten serveres med superdressingen fra California.

Oppskrift av: Clotilde Dusoulier
20 minutter
Hovedrett

Ingredienser

2 porsjoner

Slik gjør du det:

Start med dressingen. Finhakk sjalottløken og legg i en bolle. Ha i eddik, sitronsaft, salt og sett til side (dette demper både eddiken og løken).
Del kyllingen i munnfullstore biter. Trim reddikene og del dem i skiver. Hakk urtene kjapt og sett til side.
Vask ansjosen kjapt under vann. Tørk dem, finhakk og legg i bollen med løken.
Ha i avokadokjøttet og mos grovt med en gaffel. Ha i yoghurten, tabasco og rør inn urtene og litt pepper.
Ha i kyllingen og reddikene. Vend dem inn forsiktig. Smak til med salt og pepper og server straks.

Kanskje disse også frister?