Lettstekt isgalt servert med eple- og sellerikompott
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
700 g
isgalt ev. seifilet3 ss
hvetemelEple- og sellerikompott
3 stk
eple4 stk
selleristang2 ss
tomatpuré0.75 ts
timianSlik gjør du det:
Begynn med eple- og sellerikompott. Del epler i båter, stilkselleri i biter og rens småløken eller del løk i båter. Surr løken blank i litt smør i stekepannen. Tilsett epler og stilkselleri. Ha i tomatpuré, eplecider og timian og la grønnsakene trekke i 5-6 min. Smak til med salt og pepper. Renskjær fiskefiletene og vend i hvetemel tilsatt salt og pepper. Stek i smør i middels varm panne i 4-5 min på hver side (steketiden er avhengig av tykkelsen på fiskefiletene). Server med kokte poteter.