Gigantisk fiskekake
Når du ikke vil lage mange fiskekaker så lager du denne. Ja, det holder med en fiskekake.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Slik gjør du det:
Del potetene i terninger og fisken i biter.
I en stor bolle, bland sammen fisk, poteter, erter, mel, hakket estragon og finhakket hvitløk.
Knekk i eggene og bland til en jevn blanding.
Varm opp stekepanna til middels varme. Ha i smør.
Ha hele blandingen i stekepanna og la det steke 8-10 minutter til det er gyllent.
Legg en tallerken oppned på stekepanna. Hold en hånd på toppen, press ned før du snur alt på hodet (lurt å bruke grytevotter).
Skli fiskekaken tilbake i stekepanna og stek i 8-10 minutter til. Kjenn etter om potetene er ferdig. Når de er det kan fiskekaken serveres.