Mandelkake med bringebær

Mandelkake med bringebær

Christopher Sjuve
60 minutter
Kake

Ingredienser

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 175°C. Riv marsipanmassen og rør inn ett egg om gangen. Vend inn mel blandet med bakepulver. Fyll røren i en godt smurt form, ca. 20x30 cm, eller rund form ca. 24 cm i diameter. Stek kaken nederst i ovnen i ca. 25 minutter. Riv kransekakemassen og rør den sammen med eplemos. Smør det over den kalde kaken. Fordel bringebær på toppen. Bruker du frosne bær trenger de ikke å tines. Kok opp geléen etter anvisning på pakken. Avkjøl geléen før den helles over kaken. Sett kaken i kjøleskap og la den stivne. Smelt geléen på svak varme og smør den over bærene. La geléen stivne. Server vispet krem eller iskrem til. Kaken er god også uten ekstra tilbehør.

Kanskje disse også frister?