Pannestekt torsk med bacon- og gressløksmør
Enkelt og supergodt! Torsk som stekes i panne bør ha skinnet på for å unngå at de faller fra hverandre.
Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
800 g
torskefilet med skinn4 ss
hvetemel2 ts
saltBacon- og gressløksmør
2 skiver
baconterninger100 g
smør1.5 ss
hakket gressløkTilbehør
8 stk
asparges4 stk
gulrot1 stk
brokkoli, i buketterSlik gjør du det:
Skjær torskefileten i pene porsjonsstykker. Bland mel og salt og vend torskestykkene i det. Stek fisken i en blanding av smør og olje, legg kjøttsiden ned først, snu fisken etter 2-3 min.
Stek baconterningene gylne i smør og rør inn gressløk like før servering. Rens grønnsakene. Strimle gulrøttene på langs. Kok grønnsakene knapt møre i lettsaltet vann.
Anrett fisken som på bildet og server kokte poteter til.