Pastaskruer med sjampinjonger
Rikelig med frisk rosmarin gjør denne pastaretten ekstra smakfull.
Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
20 stk
champignon1 stk
stor squash3 ss
olivenolje0.5 dl
finhakket frisk rosmarin0.5 stk
sitron, saften av den3 dl
matfløte0.5 dl
parmesan, nyrevetSlik gjør du det:
Vask soppen og squashen. Skjær sjampinjongene i tynne skiver, og squashen i 1x1 cm store terninger. Kok pastaen "al dente". Varm oljen i en panne og stek sjampinjonger, squash og rosmarin i ca 5 minutter. Tilsett sitronsaft og la det hele surre på svak varme i ca 2 minutter. Tilsett matfløte og la surre i enda 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Hell av vannet fra pastaen og bland den med sausen. Server i dype tallerkener, strø over parmesan og pynt med en dusk rosmarin.