Potetsalat med pinjekjerner

Potetsalat med pinjekjerner

Denne salaten er stappfull av gode ting. Og poteter.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
Salat

Slik gjør du det:

Skrell potetene, del dem i biter (store terninger) og kok dem møre i godt saltet vann. La de grønne bønnene koke med de siste fem minuttene.

Mens potetene kokker lager du resten

Ha pinjekjernene i en stekepanne (uten olje/smør) på middels varme. Dytt litt rundt på dem til de får litt farge. Legg i en bolle (som er stor nok til å romme potetene).
Skrell sjalottløken, skjær den i skiver og stek den gyllen i litt smør og ha i bollen med pinjekjernene.
Ha i gressløk, fint revet parmesan, olje, sitronsaft, salt og pepper.
Sil av poteter og grønne bønner. Ha i bollen og vend godt rundt.

Kanskje disse også frister?