Sennepsgratinert lammerygg
Er du en sennepsglad lammeelsker? Da kommer du til å falle i staver over denne franske delikatessen. Vi sier ikke mer...
Christopher Sjuve
60 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
1.5 kg
lammecarré1 ts
salt2 ts
timian, tørket2 fedd
hvitløk2 bt
persille, frisk1 dl
dijonsennep1 dl
dijonsennep0.5 dl
mild sennepSlik gjør du det:
1. Skjær fettet i ruter og gni inn med salt, pepper, hvitløk og timian. 2. Brun kjøttet raskt i en varm stekepanne. Bland sammen begge senneps-typene. Hakk persillen og ha den i. Smør blandingen på lammeryggen. 3. Stek lammeryggen i ovnen 10-15 minutter på 225 °C. La ryggen hvile i ca. 10 minutter før den skjæres opp. Server med stekte poteter, provencalske tomater, asparges og sjysaus - enten fra pose eller kraft. Smak til med sennep og urter. Provencalske tomater