Skaterullade i svart tang med karridressing
Oppskrift av: Ove Olsen
60 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
Slik gjør du det:
Fileter skatevingene og fjern skinnet. Smør et stykke folie og legg filetene utover. Legg et lag tang på. Befri torskefiletene for ben ogeventuelt skin. Kjør det til en glatt farse med litt salt i kjøkkenmaskin. Ha i eggene ett av gangen og tilsett kremfløten sammen med de friske krydderurter og litt sitronsaft. Smak til med salt og pepper. Smør et tynt lag med torskefarse ut over tangen og rull sammen så den lukker med fiskekjøttet rundt. Damp ruladen i ovnen i vannbad ved 160°C i ca 25 min, ta den ut av ovnen og avkjøl. Karridressing: Hakk hvitløken og rør sammen med yoghurt og rømme. Smak til med karri, salt, pepper, sitronsaft og frisk klippet karse. La dressingen trekke i et par timer før servering. Serveres til tomatkjøtt og frisk salat. Oppskriften er hentet fra boken, Velbekomme!. Ønsker du å bestille boken, kan du sende en e-post til Lysebu.