Souvlaki i pitabrød
Alle som har vært i Hellas har nok smakt eller hørt om Souvlaki. Dette er en populær fastfood-rett der.
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
500 g
lammekjøtt, benfritt0.5 ts
salt0.5 ts
pepper2 ss
sitronsaft0.25 stk
isberg salat, finsnittet2 stk
tomat i skiver1 stk
rødløk i ringerSlik gjør du det:
Skjær kjøttet i 2 cm terninger. Ta på salt og pepper. Fres det i små porsjoner i en varm stekepanne med gyllenbrun margarin. Legg terningene over i en bolle og hell over sitronsaft, gjerne nypresset. Varm pitabrødene i en brødrister, stekeovn eller mikrobølgeovn. Fyll dem med tzatziki, kjøtt i terninger og det som er foreslått som fyll. Ikke dropp den friske oreganoen, for det er den som setter prikken over i-en!