Sprøstekte torsketunger med ovnsbakte poteter

Sprøstekte torsketunger med ovnsbakte poteter

Oppskrift av: Wenche Andersen
60 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Beregn 4-6 torsketunger pr person, avhengig av størrelse Skyll, rens og tørk og torsketungene. Vend torsketungene i hvetemel tilsatt salt og pepper, så i halvpisket egg og tilslutt i strøkavring. Brun torsketungene i klaret smør og la dem ettersteke ved svak varme i ca.8 min eller friter i nøytral olje til de er sprø gyllne og gjennomkokte. Server med ovnsstekte poteter og en persille og sennep dipp Ovnsstekte poteter Skrubb og del poteter i båter. Legg i et ildfast fat og vend inn olje, salt og pepper. Stek i varm stekeovn ved 250 ºC til potetene er sprøe og gyllende, 40-45 min.

Kanskje disse også frister?