Steinbit i wok med grønnsaker og sursøt saus
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
800 g
steinbitfilet0.5 stk
sitron, saften av den3 ss
hvetemel12 stk
champignon2 stk
stangselleri0.5 stk
squash2 stk
vårløk4 ss
olje, nøytralSaus
2 dl
eplemost1 ss
soyasaus1 ss
tomatpuré1 ss
vineddik2 ss
sukker1 ss
maisennaSlik gjør du det:
Skjær fisken i biter/terninger og press over sitronsaft. Vend lett om på fisken. Skjær grønnsakene opp i bitrer/strimler. Rør sammen alle ingrediensene til sausen. Varm opp olje i en wok eller vis stekepanne. Bland sammen hvetemel, salt og pepper og vend fiskebitene i dette. Stek dem i den varme oljen. Ta opp fisken. Stek sopp og stilkselleri et par min, tilsett squash og vårløk. Hell sausen over grønnsakene og kok opp. Legg i fiskebitene gi et oppkok og server med kokt ris.