Urtesnitsel av skinkebiff
Her er en rask oppskrift på pasta i kombinasjon med renskåret svinekjøtt og friske urter.
Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
1 fedd
hvitløk1 ts
salt1 ts
peppermiks2 stk
gulrot1 stk
liten purre12 stk
tagliatelle nøster1 dl
matfløte0.5 stk
kjøttbuljongterningSlik gjør du det:
1. Finhakk hvitløk og urter og bland sammen med salt og peppermiks.
2. Skjær kjøttet i ca. 1 1/2 cm tykke skiver og strø på krydder og urter.
3. Stek på middels varme, ca. 2 minutter på hver side. Trekk panna til side og etterstek på svak varme til de er gjennomstekte.
4. Skjær gulrøttene på langs med ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer.
5. Kok pastaen i rikelig vann. Legg i purre og gulrøtter når det er 3-4 minutter igjen av koketiden. Sil av vannet, ha pastaen tilbake i kjelen og bland inn fløten og buljongterningen mens kjelen står over svak varme.