Valnøttkake med romkrem

Valnøttkake med romkrem

Valnøttkaken er fylt med romkrem og trukket med sjokolade. En perfekt kombinasjon.

Christopher Sjuve
90 minutter
Kake

Ingredienser

Bunn

200 g

sukker

4 stk

egg

Fyll

1 pk

romkrem

Glasur

Slik gjør du det:

Mal valnøttkjerner, sjokolade og mel sammen i food processor, pass på at blandingen ikke blir for finmalt. Visp eggedosis av egg og sukker og vend den inn i nøtteblandingen. Fyll røren i en godt smurt form, 24 cm i diameter, og stek kaken på nederste rille ved 170° i 45 min, eller til den er gjennomstekt. Avkjøl kaken i formen på rist. Del kaken i to eller tre lag. Legg romkrem blandet med vispet kremfløte mellom lagene. Smelt dronningglasuren etter anvisning på posen og smør den over kaken. Pynt ev. med friske bær.

Kanskje disse også frister?