Varmrøkt ørret med potet- og eggesalat

Varmrøkt ørret med potet- og eggesalat

Potetsalat med egg og ørret? Her er oppskriften.

Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

  • 600 g

    røkt ørret
  • 1 stk

    rødløk
  • Potet- og eggesalat

  • 8 stk

    poteter
  • 3 stk

    egg, hardkokt
  • 2 dl

    lettrømme
  • 1 ss

    ravigottesaus
  • 0.5 dl

    gressløk
  • salt
  • pepper
  • Tilbehør

  • reddik
  • salat
  • brød
  • smør
  • Slik gjør du det:

    Del ørreten opp i biter. Anrett på serveringsfat eller porsjonstallerkener. Skjær rødløk i tynne skiver og legg over. Skrell og skjær poteter i terninger. Del eggene i skiver og hakk opp. Bland sammen rømme, ravigottesaus, gressløk, salt og pepper og vend inn poteter og egg. Server med salat, reddiker og grovt brød.

    Kanskje disse også frister?