Baconstekt kyllingfilet med kremet blåmuggostsaus, ovnsbakte tomater og pasta

Baconstekt kyllingfilet med kremet blåmuggostsaus, ovnsbakte tomater og pasta

Bacon, kyllingfilet og blåmuggost i skjønn forening med pasta.

Oppskrift av: Wenche Andersen
90 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Cherrytomater bakes i stekeovn ved 100 °C i ca 1 time. Legg et salvieblad på hver kyllingfilet og surr bacon rundt.
Stek i varm panne med olje eller smør sammen med 1-2 hele fedd hvitløk og evtentuelt 2-3 blader frisk salvie.
Stek raskt på hver side, dryss over salt og pepper. Etterstek i varm stekeovn ved 150 °C i 10-15 min, eller 100 °C sammen med tomatene i 30-40 min til kyllingen er gjennomstekt.
Varm opp matfløte. De blåmuggosten i biter og ha i kjelen. Smak til med grovmalt pepper og eventuelt litt presset sitron. Kok pasta etter anvisning på pakken. Vend litt av sausen inn i godt avrent pasta. Anrett kyllingfilet skåret i skiver på en seng av pasta, server med tomater og eventuelt salat.

Kanskje disse også frister?