Deilige kyllingklubber med coleslaw
Coleslaw er perfekt tilbehør til disse saftige og klissete kyllingklubbene!
Oppskrift av: Marit Røttingsnes Westlie
60 minutter
GrillmatIngredienser
4 porsjoner
900 g
kyllingklubber1.5 dl
barbequesauceColeslaw
0.5 stk
hodekål1 stk
rødløk1 stk
gulrot0.5 stk
chili, rød75 g
gresk yoghurt25 g
majones1 ts
dijonsennep0.5 stk
lime, saften0.5 ts
salt og nykvernet pepperSlik gjør du det:
Du kan tilberede disse kyllingklubbene enten i stekeovnen eller i en aluminiumsform på grillen. Sett stekeovnen på 200 grader og varm grillen til tilsvarende varme.
Skjær 1–2 snitt på hver kyllingklubbe. Legg dem over i et ildfast fat/aluminiumsfat. Rør sammen alle ingrediensene til grillsausen og hell den over kyllingklubbene. Bland det sammen.
Stek kyllingklubbene i ca. 45 minutter. Pensle grillsausen som renner ned over kyllingklubbene igjen hvert 15. minutt.
Coleslaw er fantastisk tilbehør til denne kyllingen. Coleslaw er rett og slett en kålsalat. Skjær kålen i tynne strimler, løken i tynne ringer og riv gulroten. Chilien finhakker du. Vil du ha litt hete i smaken, tar du med frøene, hvis ikke, fjerner du dem før du hakker den opp. Ha alt dette i en bolle og bland inn resten av ingrediensene. Smak til med limesaft, salt og pepper.