Kyllingsalat med avokado
Kyllingsalaten serveres med superdressingen fra California.
Oppskrift av: Clotilde Dusoulier
20 minutter
HovedrettIngredienser
2 porsjoner
250 g
kokt kyllingkjøtt10 stk
reddik1 stk
sjalottløk1 ss
hvitvinseddik1 ss
sitronsaft2 stk
ansjosfilet1 stk
avokado1 ss
yoghurt naturellSlik gjør du det:
Start med dressingen. Finhakk sjalottløken og legg i en bolle. Ha i eddik, sitronsaft, salt og sett til side (dette demper både eddiken og løken).
Del kyllingen i munnfullstore biter. Trim reddikene og del dem i skiver. Hakk urtene kjapt og sett til side.
Vask ansjosen kjapt under vann. Tørk dem, finhakk og legg i bollen med løken.
Ha i avokadokjøttet og mos grovt med en gaffel. Ha i yoghurten, tabasco og rør inn urtene og litt pepper.
Ha i kyllingen og reddikene. Vend dem inn forsiktig. Smak til med salt og pepper og server straks.