Bakte poteter med skinkefyll
Her er en liten variasjon på bakt potet. Bland sammen majones, rømme og biter av røkt skinke...
Christopher Sjuve
90 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
5 stk
poteterFyll
0.5 dl
majones1.5 dl
lettrømme100 g
røkt skinke1 stk
eple1 ss
frisk ingefær rot1 ts
karriSlik gjør du det:
Forvarm stekeovnen til 225 grader. Skrubb potetene godt og prikk dem med en gaffel. Legg dem på stekeovnsristen og bak dem til de er myke, 45-60 minutter. Rør sammen majones og rømme. Skjær skinken i små terninger, hakk eple og ingefær. Bland alt i majonesen og smak til med krydder. Sausen kan gjerne stå i kjøleskapet i et par timer før bruk, men kan også brukes nylaget. Skjær et kryss i potetene og klem innmaten litt opp og server dem med det gode fyllet.