Blåbær i kamferdropsgelé med krokankrem og bringebærpuré
Oppskrift av: Kristoffer Hovland
30 minutter
DessertIngredienser
4 porsjoner
Blåbær i kamferdropsgelè
4 dl
friske blåbær4 ss
knuste kamfer drops5 dl
vann1 ss
sitron4 ss
sukker3 pl
gelatinKrokankrem
1 dl
hasselnøtter1 dl
sukker2 dl
kremfløte1 ss
snøfrisk0.5 stk
vaniljestang2 ss
helmelkBringebærpurè
1 dl
bringebær1 ss
melis0.5 dl
vannSlik gjør du det:
Blåbær i kamferdropsgelé: Kok opp vann, sukker og kamferdrops. Ha i gelantin. La laken bli litt kald og slå over blåbær og smak til med sitron. Krokankrem: Smelt sukker til karamell. Ha i hasselnøtter. Avkjøl. Kjør dette i foodprosessor. Bland melk, snøfrisk, litt sukker og vaniljestang. Ha i krokan. Pisk fløte stivt og vend dette i snøfrisk/krokan. Bringebærpuré: Kjør alt dette i foodprosessor. Siles.