Blåbær i kamferdropsgelé med krokankrem og bringebærpuré

Blåbær i kamferdropsgelé med krokankrem og bringebærpuré

Oppskrift av: Kristoffer Hovland
30 minutter
Dessert

Ingredienser

4 porsjoner

Blåbær i kamferdropsgelè

5 dl

vann

1 ss

sitron

4 ss

sukker

3 pl

gelatin

Krokankrem

1 dl

sukker

0.5 stk

vaniljestang

2 ss

helmelk

Bringebærpurè

1 ss

melis

0.5 dl

vann

Slik gjør du det:

Blåbær i kamferdropsgelé: Kok opp vann, sukker og kamferdrops. Ha i gelantin. La laken bli litt kald og slå over blåbær og smak til med sitron. Krokankrem: Smelt sukker til karamell. Ha i hasselnøtter. Avkjøl. Kjør dette i foodprosessor. Bland melk, snøfrisk, litt sukker og vaniljestang. Ha i krokan. Pisk fløte stivt og vend dette i snøfrisk/krokan. Bringebærpuré: Kjør alt dette i foodprosessor. Siles.

Kanskje disse også frister?