Blomkålsuppe med Norzola
Christopher Sjuve
60 minutter
SuppeIngredienser
4 porsjoner
1 stk
blomkål1 stk
løk2 stk
stangselleri1 stk
purre2 stk
poteter1.5 l
vann2 dl
kremfløte125 g
norzola1 ts
salt0.5 ts
hvit pepper, malt1 dl
finhakket persilleSlik gjør du det:
Del blomkålen i mindre buketter. Skrell løken og del den i mindre biter. Vask og del stilkselleri og purre i mindre biter. Skrell potetene og del dem i mindre biter. Ha alt i en stor kjele sammen med vann. Kokes i 10 - 15 minutter til alle grønnsakene er møre. Kjør suppen i en foodprossesor eller med en stavmikser til suppen blir glatt og jevn. Ha suppen tilbake i kjelen og tilsett fløte. Smak til med salt og pepper. Del osten i mindre biter og la den smelte i suppen. Dryss over finklippet persille like før servering.