Bløtkake i miniatyr
Dette er enkel bløtkake. Og bløtkaka er mindre enn den du vanligvis lager.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
15 minutter
KakeIngredienser
4 porsjoner
1 stk
bunn3 ss
appelsinmarmelade3 ss
jordbærsyltetøy3 ss
bringebærsyltetøy5 dl
kremfløte5 ss
vaniljekrem100 g
kremostSlik gjør du det:
Pisk fløten stiv sammen med kremosten. Vend inn vaniljekremen.
Stikk ut fire sirkler av kakebunnen, omtrent så store en kaffekoppskål i diameter.
Legg først på appelsinmarmeladen, så et lag med krem.
Legg på en ny kakebunnsirkel. Legg på jordbærsyltetøy og krem.
Legg på den tredje kakebunnsirkelen. Legg på bringebærsyltetøy og krem.
Legg på den siste kakebunnsirkelen. Dekk hele kaken med krem.
Pynt med det du har for hånden, enten bær, knuste kjeks eller noe annet godt.