Eggesalat
Eggesalat er supert som en liten rett på et koldtbord eller spekematbord. Lag en god eggesalat med chili, karri og litt tabasco. Da får du en friskt og spennede smak. Salaten smaker også veldig godt på brødskiva.
Christopher Sjuve
20 minutter
PåleggIngredienser
4 porsjoner
6 stk
egg, hardkokt2 dl
lettrømme1 dl
lettmajones2 ss
finhakket gressløk1 ts
rød chili, finhakket1 ts
karri1 ts
sitronsaft6 dråpe
tabasco0.5 ts
sukker0.5 ts
salt0.25 ts
pepperSlik gjør du det:
1. Kok og avkjøl eggene i kaldt vann. Skrell dem. Skjær dem i grove biter. 2. Kutt opp gressløken. Del chilien i to og skrap ut frøene. Skjær den i tynne strimler. Rør godt sammen rømme, majones, gressløk, chili og karri. 3. Smak til med sitron, sukker, tabasco, salt og pepper. Oppskriften er hentet fra matprat.no (Opplysningskontoret for kjøtt)