Fruktchaat - indisk fruktsalat
Denne krydrede fruktsalaten kan serveres både som forrett og dessert. Dersom den skal være dessert, kuttes potetene ut.
Oppskrift av: Niru Kumra
20 minutter
Forretter og småretterIngredienser
4 porsjoner
1 stk
banan1 stk
eple1 stk
pære150 g
potet, kokt15 stk
stenfrie druer1 ts
salt0.5 ts
malt pepper3 ss
sitronsaftSlik gjør du det:
1. Skrell banan og poteter. Del potetene, eplet og pæren i 1x1 cm terninger. Del bananen i to på langs og deretter i 1 cm store halvmåner. 2. Ha alt i en bolle og tilsett druer, krydder og sitronsaft. Bland godt. Servereres straks. Tips: Det kan være lurt å sette fram små skåler med forskjellige typer frukter og krydder i stedet for å blande alt sammen slik at personer med allergi o.l. kan blande sin egen favoritt. Dessuten kan man lage sin egen favoritt, sterkt med pepper eller med søt smak.