Fyldig omelett med pølse
Dette kan bli middagen din i dag!
Oppskrift av: Christopher Sjuve
15 minutter
HovedrettSlik gjør du det:
Finhakk løken og stek den gyllen. SKjær pølsa i skiver og stek den sammen med løken til den tar litt farge. Mens det steker, smelt smør i en kjele. Ha i melet. Rør rundt med en visp og la det steke i ett minutt. Ha i litt og litt av melken under kraftig omrøring med visp. Det skal bli en tykk saus. Ta av platen. Skill eggeplommer og eggehviter. Pisk eggehvitene stive (eventuelt med litt salt). Ha eggeplommene i den hvite sausen og rør til alt er jevnt. Vend forsiktig inn de stivpiskede eggehvitene. Bland inn den stekte løken og pølsebitene. Stek den i panna på middels varme. Pass på at den ikke svir seg. Smak til med salt og pepper. Tips: Du kan ha ost på toppen. Du kan grille den i ovnen eller legge på lokk slik at osten smelter.