Grønn romanescosaus

Grønn romanescosaus

Oppskrift på kul, grønn paprikasaus.

Oppskrift av: Clotilde Dusoulier

Ingredienser

4 porsjoner

  • 2 stk

    paprika, grønn
  • 70 g

    mandler
  • 1 ss

    olivenolje
  • 1 ss

    sitronsaft
  • 1 neve

    koriander
  • 2 fedd

    hvitløk
  • 1 ts

    røkt paprikapulver
  • 0.5 ts

    salt
  • Slik gjør du det:

    Bak paprikaen i ovnen (200 grader i 15-20 minutter). Fjern stilk, skinn og frø. La dem kjøle seg helt ned. Du kan bruke sylta paprika også.
    Kjør sammen alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin til det er helt glatt. Smak til med mer salt, sitronsaft eller paprika.
    Server straks. Eller ha det i en lufttett boks – holder seg i kjøleskapet i fire dager. Smakene utvikler seg godt.

    Kanskje disse også frister?