
Hamburger
Sjekk denne burgeren! Det er din nye favoritt...
Oppskrift av: Tareq Taylor
20 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Hamburger
600 g
kjøttdeig1 ss
smør1 fedd
hvitløk1 kvist
rosmarinEddikløk
2 stk
løk1 ss
smør3 ss
eplecidereddik3 ss
sukkerVed servering
8 skiver
surdeig1 stk
rødløk, i tynne skiver4 ss
pepperrotSlik gjør du det:
Start med eddikløken. Smelt smøret i stekepannen og ha i den hakkede løken. Stek i to, tre minutter på middels cvarme til løken er blank og myk. Ha i eddik og sukker. Kok i noen minutter og sett til side.
Form kjøttet til fire burgere. Stek det i smør i en varm stekepanne sammen med rosmarin og hvitløk. Smak til med salt.
Legg burgeren på en brødskive som er dekket med salat. Ha på eddikløk, revet pepperrot og noen skiver med rødløk. Legg en brødskive på toppen og del i to. Servér