Hamburger

Hamburger

Sjekk denne burgeren! Det er din nye favoritt...

Oppskrift av: Tareq Taylor
20 minutter
Hovedrett

Ingredienser

4 porsjoner

Hamburger

  • 600 g

    kjøttdeig
  • 1 ss

    smør
  • 1 fedd

    hvitløk
  • 1 kvist

    rosmarin
  • salt
  • Eddikløk

  • 2 stk

    løk
  • 1 ss

    smør
  • 3 ss

    eplecidereddik
  • 3 ss

    sukker
  • Ved servering

  • 8 skiver

    surdeig
  • romanosalat
  • 1 stk

    rødløk, i tynne skiver
  • 4 ss

    pepperrot
  • Slik gjør du det:

    Start med eddikløken. Smelt smøret i stekepannen og ha i den hakkede løken. Stek i to, tre minutter på middels cvarme til løken er blank og myk. Ha i eddik og sukker. Kok i noen minutter og sett til side.
    Form kjøttet til fire burgere. Stek det i smør i en varm stekepanne sammen med rosmarin og hvitløk. Smak til med salt.
    Legg burgeren på en brødskive som er dekket med salat. Ha på eddikløk, revet pepperrot og noen skiver med rødløk. Legg en brødskive på toppen og del i to. Servér

    Kanskje disse også frister?