Calvados
Foto: Petter Berg/HM Foto
Calvados smaker av epler og noen ganger pærer. Det er over 200 ulike epleslag og 15 ulike pæreslag som kan brukes i calvados. Fruktmosten gjæres til en sider, og det er denne sideren som er calvadossatsen. Alkoholstyrken kommer sjelden over seks prosent. 4,5 prosent er et minimumskrav.
Viktige næringsstoffer
Protein
0 g (0 %)
Fett
0 g (0 %)
Karbohydrat
2.1 g (100 %)
Alle næringsstoffer
Vann
65 g
Kilojoule
1013 kJ
Kilokalorier
244 kcal
Protein
0 g
Fett
0 g
Mettet
0 g
Trans
0 g
Enumettet
0 g
Flerumettet
0 g
Kolesterol
0 mg
Karbohydrat
2.1 g
Stivelse
0 g
Mono+Disakk
2.1 g
Sukker
2.1 g
Kostfiber
0 g
Alkohol
33.7 g
Retinol
0 µg
Beta-karoten
0 µg
Vitamin A
0 RAE
Vitamin D
0 µg
Vitamin E
0 alfa-TE
Tiamin
0 mg
Riboflavin
0 mg
Niacin
0 mg
Vitamin B6
0 mg
Folat
0 µg
Vitamin B12
0 µg
Vitamin C
0 mg
Kalsium
0 mg
Jern
0 mg
Natrium
0 mg
Kalium
0 mg
Magnesium
0 mg
Sink
0 mg
Selen
0 µg
Kobber
0 mg
Fosfor
0 mg