Calvados

Calvados

Foto: Petter Berg/HM Foto

Calvados smaker av epler og noen ganger pærer. Det er over 200 ulike epleslag og 15 ulike pæreslag som kan brukes i calvados. Fruktmosten gjæres til en sider, og det er denne sideren som er calvadossatsen. Alkoholstyrken kommer sjelden over seks prosent. 4,5 prosent er et minimumskrav.

Viktige næringsstoffer

Protein

0 g (0 %)

Fett

0 g (0 %)

Karbohydrat

2.1 g (100 %)

Alle næringsstoffer

Vann

65 g

Kilojoule

1013 kJ

Kilokalorier

244 kcal

Protein

0 g

Fett

0 g

Mettet

0 g

Trans

0 g

Enumettet

0 g

Flerumettet

0 g

Kolesterol

0 mg

Karbohydrat

2.1 g

Stivelse

0 g

Mono+Disakk

2.1 g

Sukker

2.1 g

Kostfiber

0 g

Alkohol

33.7 g

Retinol

0 µg

Beta-karoten

0 µg

Vitamin A

0 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

0 alfa-TE

Tiamin

0 mg

Riboflavin

0 mg

Niacin

0 mg

Vitamin B6

0 mg

Folat

0 µg

Vitamin B12

0 µg

Vitamin C

0 mg

Kalsium

0 mg

Jern

0 mg

Natrium

0 mg

Kalium

0 mg

Magnesium

0 mg

Sink

0 mg

Selen

0 µg

Kobber

0 mg

Fosfor

0 mg

Vi har 25 oppskrifter med Calvados