
© FOTO: Cøliakiforeningen
Oppskrifter med Glutenfritt mel
Glutenfritt mel er mel som ikke inneholder gluten, en blanding av de to proteinene gliadin og glutenin. Alle varianter av hvete (spelt, durumhvete og kamut), rug, bygg og alle hybrider av disse kornslagene inneholder gluten. Vanlig havre kan være forurenset av andre kornsorter og anbefales ikke for glutenallergikere.
Vit hva du spiser
Vår kalkulator regner ut næringsinnholdet på oppskriftene våre. Det er en service til alle brukere som vil ha mer informasjonen om oppskriftene. Merk at næringsinnholdet i noen tilfeller ikke vil kunne regnes ut nøyaktig.
+ Se alt næringinnholdNæringsinnhold pr. 100g
348.0 kcal 1474.0 kJ
Fett 1.9 g (2 %)
Herav 0.2 g mettede fettsyrer
Karbohydrat 78.3 g (95 %)
Herav sukkerarter 5.1 g (mono og disakkarider)
Protein 1.7 g (2 %)