Rismel

Rismel

Foto: Produsenten

Rismel er mel laget av finmalt ris. Rismel er en erstatning for hvetemel, som fører til irritasjon i fordøyelsessystemet til dem som er gluten-intolerant. Rismel brukes også som fortykningsmiddel i oppskrifter som er nedkjølt eller frosset, siden det hindrer væske-separasjon.

Energiinnhold

Verdiene viser hvor stor andel av det totale energiinnholdet som kommer fra hver næringsgruppe.

Protein

7.3 g (8 %)

Fett

1.3 g (1 %)

Karbohydrat

79.3 g (90 %)

Alle næringsstoffer

Vann

11 g

Kilojoule

1527 kJ

Kilokalorier

360 kcal

Protein

7.3 g

Fett

1.3 g

Mettet

0.3 g

Trans

0 g

Enumettet

0.3 g

Flerumettet

0.4 g

Kolesterol

0 mg

Karbohydrat

79.3 g

Stivelse

79.3 g

Mono+Disakk

0 g

Sukker

0 g

Kostfiber

0.8 g

Alkohol

0 g

Retinol

0 µg

Beta-karoten

0 µg

Vitamin A

0 RAE

Vitamin D

0 µg

Vitamin E

0 alfa-TE

Tiamin

0.08 mg

Riboflavin

0.03 mg

Niacin

1.9 mg

Vitamin B6

0.2 mg

Folat

4 µg

Vitamin B12

0 µg

Vitamin C

0 mg

Kalsium

10 mg

Jern

1.1 mg

Natrium

3 mg

Kalium

117 mg

Magnesium

36 mg

Sink

0.8 mg

Selen

3 µg

Kobber

0.2 mg

Fosfor

90 mg

Vi har 9 oppskrifter med Rismel