Kebab med bulgur og persillesalat
Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Kebab:
1 ts
salt0.5 stk
finhakket løk2 fedd
finhakket hvitløk1 dl
finhakket persille2 ts
garam masalaBulgur og persillesalat:
100 g
bulgur4 stk
finhakket tomat4 dl
finhakket persille2 stk
finhakket vårløkDressing:
1 stk
sitron, saften av den1 ts
salt4 ss
olivenoljeSlik gjør du det:
Kebab: Rør kjøttdeigen seig med salt. Bland inn resten av ingrediensene. Form farsen som tykke runde pølser og stek i smør/olje i en grillpanne ( etterstek ev i stekeovn) Bulgur og persillesalat: Bløtlegg bulgur etter anvisning på pakken. Bland sammen ingrediensene til salaten. Hell dressingen over salaten. Tips: Garam Masala er et indisk krydderblanding med bl a ingefær, pepper, koriander. Fåes i butikker med mat fra andre kulturer. Det samme gjelder for bulgur.