Kremet fiskesuppe
Ønsker du å variere suppen, kan du tilsette ferske reker eller blåskjell.
Christopher Sjuve
45 minutter
SuppeIngredienser
200 g
laksefilet1 ss
margarin/smør2 stk
gulrot100 g
kålrot100 g
sellerirot0.5 stk
purre0.5 stk
fennikel1 ss
hvetemel2 ss
rød pesto2 dl
matfløte1.5 dl
hvitvin6.5 dl
vann eller fiskekraft1 ts
salt0.5 ts
pepper2 ss
hakket frisk kjørvelSlik gjør du det:
Kutt alle grønnsakene i fyrstikklange lange staver eller i tynne skiver, og fisken i terninger på 2x2 cm. Smelt margarinen i en kjele og fres grønnsakene 2-3 minutter på medium varme. Strø over melet og vend inn. Rør inn pesto og ha i all væsken. La det småkoke i ca. 15 minutter. Tilsett fisk og kjørvel og la det stå og trekke i ett par minutter. Ha i salt og pepper og server med godt brød til.