Kylling- og pastasalat
Kyllingfiletene i denne lette salaten blir marinert i en smakfull marinade med blant annet soyasaus, lime og frisk basilikum.
Christopher Sjuve
180 minutter
SalatIngredienser
4 porsjoner
4 stk
kyllingfiletMarinade
3 fedd
hvitløk, finhakket0.5 potte
friskbasilikum, hakket0.5 stk
purre1 dl
olivenolje0.5 dl
soyasaus1 stk
lime, saften2 ss
sukker, bruntPastasalat
5 dl
koktpasta3 stk
tomatDresssing
1 gl
pesto3 dl
crème fraîcheSlik gjør du det:
Skjær kyllingfiletene i biter og mariner dem noen timer (eventuelt natten over). Stek kyllingbitene i marinaden på middels varme i 2-3 minutter til bitene er gjennomstekt. Lag salaten og bland inn dressingen. Legg kyllingbitene over og server med ferskt brød. Tips: Det smaker også godt med oliven og fetaost i denne salaten.