Kyllingfilet med karrisaus
Et kyllingbryst trenger tilbehør med mye smak. Sjekk ut denne nydelige karrisausen.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
45 minutter
HovedrettIngredienser
2 porsjoner
2 stk
kyllingfilet8 stk
cherrytomat2 stk
sjalottløk1 stk
hvitløksfedd1 ss
karri1 dl
kokosmelk1 dl
kremfløte2 ss
kyllingbuljongSlik gjør du det:
Del kyllingfiletene i tre på langs. Gni dem inn med salt og pepper. Træ dem på trespyd og stek dem i panne (i smør og olje) eller på grillen. Saus: Hakk løken i så små biter du vil ha. Stek den gyllen i smør og olje på middels varme. Finhakk eller knus hvitløken og ha den i. Stek i ca 30 sekunder. Mens løken steker ha på karri slik at smakene kommer ordentlig godt fram. La det steke i ca 30 sekunder. Ha i kokosmelk, fløte og kyllingbuljong. La det koke til det tykner. Server med ris (som du kan lage gul med litt gurkemeie) og cherrytomater.