Laks Jalfrazi
Christopher Sjuve
30 minutter
Forretter og småretterIngredienser
2 porsjoner
250 g
laksefilet1 stk
paprika, grønn1 stk
løk1 stk
tomat0.25 ts
spisskummenfrø0.5 ts
chilipulver0.5 ts
turmeric1 ts
hvitvinseddik0.5 ts
hakkethvitløk0.5 ts
hakketingefær0.5 ts
garam masalaSlik gjør du det:
Øker du mengden laks, går dette fra å være en forrett til en hovedrett. Tåler du litt sterke smaker, kan du dra på med litt ekstra av krydderne og eddiken. Hakk paprika, løk, hvitløk og ingefær. Skjær laksen i terninger. Sett til side. Varm oljen i pannen, den skal være temmelig varm. Tilsett spisskumfrøene og fres til de "popper". Tilsett løk, paprika, ingefær og hvitløk. Rør og la steke ca 1 min. Tilsett hvitvinseddik og resten av krydderet. Når løken er halvferdig (litt mør), tilsettes laksen og lokk legges på pannen i 1-2 min. Rør så forsiktig. Tilsett tomaten (i terninger) og noen korianderblader. Smak til med salt, rør igjen og server.