Lun potetsalat med grønn asparges
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
TilbehørIngredienser
4 porsjoner
500 g
poteter4 stk
dill stilk1 bt
asparges2 neve
ruccolaDressing
1 stk
sjalottløk0.5 dl
olivenolje2 ss
sitron, presset1 ts
flaksaltSlik gjør du det:
Kok potetene i lettsaltet vann med de grove stilkene av dillen (resten av dillen brukes i potetsalaten). Kok potetene så de så vidt er møre, hell av kokevannet og damp dem godt. Skjær av den nederste grove delen av aspargesstilkene, skrell ev resten av stilkene hvis de er grove. Kok i lettsaltet vann tilsatt litt sukker i 3-4 min. Avkjøl raskt i iskaldt vann og del dem ev i to. Bland sammen poteter, asparges, grovhakket dill og ruccola. Finhakk sjalottløk og bland med olje, sitronsaft, flaksalt og grovmalt pepper. Og hell over den lune salaten. Server til spekemat eller røkt eller gravet fisk.