Lun potetsalat med grønn asparges

Lun potetsalat med grønn asparges

Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
Tilbehør

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Kok potetene i lettsaltet vann med de grove stilkene av dillen (resten av dillen brukes i potetsalaten). Kok potetene så de så vidt er møre, hell av kokevannet og damp dem godt. Skjær av den nederste grove delen av aspargesstilkene, skrell ev resten av stilkene hvis de er grove. Kok i lettsaltet vann tilsatt litt sukker i 3-4 min. Avkjøl raskt i iskaldt vann og del dem ev i to. Bland sammen poteter, asparges, grovhakket dill og ruccola. Finhakk sjalottløk og bland med olje, sitronsaft, flaksalt og grovmalt pepper. Og hell over den lune salaten. Server til spekemat eller røkt eller gravet fisk.

Kanskje disse også frister?